Ποδόσφαιρο

19 Μαρτίου 2017 08:57

Με Καπίνο στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός

Ο Στέφανος Καπίνο θα επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των “αιωνίων” στη Λεωφόρο. Εκτός αποστολής Λεάλι και Μάριν.

Με Καπίνο στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός
-

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Λίγες ημέρες μετά την ισχνή παρουσία του στη ρεβάνς με την Μπεσίκτας, ο Βασίλης Βούζας επέλεξε να αποκλείσει τον Νίκολα Λεάλι από την αποστολή του Ολυμπιακού για το “classico” με τον Παναθηναϊκό.

Ο Στέφανος Καπίνο θα υπερασπιστεί την “ερυθρόλευκη” εστία και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα είναι το buck up του διεθνή τερματοφύλακα.

Στη 18άδα δεν βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός “πλήρωσε” επίσης την κάκιστη εμφάνιση του στην Πόλη και το γεγονός ότι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε, ο Αργεντινός είναι αυτός που πέτυχε το τελευταίο “ερυθρόλευκο” γκολ στην έδρα του “τριφυλλιού”.

Εκτός έμειναν ακόμη ο νεαρός Μανθάτης, ο τραυματίας Βιάνα και ο ανέτοιμος Παρέδες.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά. ​

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)