Ποδόσφαιρο

12 Μαρτίου 2017 13:29

Ολυμπιακός: η επιστροφή του φορ Τσόρι!

Ο Τσόρι επιστρέφει μετά από αγωνιστική απραξία 3 μηνών για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει τις 3 συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: η επιστροφή του φορ Τσόρι!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό στο σημερινό (17:15) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να επιστρέφει έπειτα από απραξία 3 μηνών.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε απόσταση βολής (3 βαθμών) από την κορυφή και ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ρίξει «λήθη» στις τρεις σερί ήττες.

Η εποχή Μπέντο έχει μπει ήδη στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας και οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μία νέα αρχή στην Σούπερ Λίγκα κόντρα στον αξιόμαχο Ατρόμητο.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια προβληματίζει τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και μάλιστα σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού.

 Στην τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε σχήμα με τον Αργεντινό στην κορυφή της επίθεσης. Δεκάρι ήταν ο Κώστας Φορτούνης και από τα άκρα έβγαιναν οι Ελιουνούσι και Ανδρούτσος.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, με τους Παρέδες, Ρέτσο, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια να συνθέτουν την γραμμή της οπισθοφυλακής.  Ως ανασταλτικός χαφ θα αγωνιστεί ο Ρομαό, έχοντας παρτενέρ στο κέντρο τον Μάρτινς.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, Καμπιάσο και Μάριν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)