Ποδόσφαιρο

29 Ιανουαρίου 2017 14:02

Ολυμπιακός: Νίκη για τον Μιλιβόγεβιτς

Παρότι ο Σέρβος βρίσκεται μια «ανάσα» από την Premier League, ζήτησε να αγωνιστεί, πιθανότατα για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Νίκη για τον Μιλιβόγεβιτς
-

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (19.30) στη Βέροια, στο τελευταίο παιχνίδι όπως όλα δείχνουν του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Παρότι οι αγγλικές «σειρήνες» της Κρίσταλ Πάλας και της Χαλ «ηχούν» στα αυτιά του αρχηγού των πρωταθλητών, ο Σέρβος δηλώνει «πιστός στρατιώτης» του Ολυμπιακού ακόμη και την ύστατη στιγμή. Όχι μόνο δεν ζήτησε να προφυλαχθεί, αλλά είναι αποφασισμένος να ηγηθεί της προσπάθειας των πειραιωτών να «αποδράσουν» με το «διπλό» από την Ημαθία.

Μία εκτός έδρας νίκη που αγνοείται από την Ξάνθη για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκα. Έπειτα από το εμφατικό πέρασμα από τα Πηγάδια, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο «στραβοπάτησε» τόσο στα Χανιά με τον Πλατανιά όσο και στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επ’ ουδενί θέλει να τριτώσει το κακό και γι’ αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Ο Στέφανος Καπίνο αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, με τον Ρέτσο να παίρνει τη θέση του τραυματία Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο νεαρός Νικολάου θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βιάνα στο κέντρο της οπισθοφυλακής, με τον Ντε Λα Μπέγια να επιστρέφει στο αριστερό άκρο.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα αναλάβει χρέη ανασταλτικού χαφ, έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρούτσο. Τη «μπαγκέτα» του οργανωτή θα πάρει ο Κώστας Φορτούνης, πίσω από το μοναδικό προωθημένο Μπράουν Ιντέγε. Στα «φτερά» της «γραμμής κρούσης» θα βρίσκονται ο ταλαντούχος Μανθάτης και ο «οδοστρωτήρας» Σεμπά.

Στη διάθεση του Μπέντο βρίσκονται ακόμη οι Λεάλι, Μποτία, Μάριν, Μπουχαλάκης, Σισοκό, Ελιουνούσι και Καρντόσο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)