Ποδόσφαιρο

28 Ιανουαρίου 2017 14:52

Ολυμπιακός: Ο Μπέντο απέκλεισε τον Ανσαριφάρντ

Με πολλές απουσίες και πάλι οι πρωταθλητές. Και η Χαλ στο «κόλπο» για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ολυμπιακός: Ο Μπέντο απέκλεισε τον Ανσαριφάρντ
-

Ως είθισται ο Πάουλο Μπέντο θέλησε να τραβήξει πάνω του όλα τα «φώτα» πριν από ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπορεί να σκόραρε στο ντεμπούτο του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό ματς με τη Βέροια, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Μία επιλογή που προκάλεσε αίσθηση στο Ρέντη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές τόσο με τις «εκπλήξεις» του Πορτογάλου όσο και με τα προβλήματα που δεν λένε να αφήσουν την ομάδα. Την ώρα που ο Αλμπέρτο Μποτία έβγαζε την προπόνηση και επέστρεφε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, ο Ντιόγκο Φιγκέϊρας έμπαινε στα… πιτς με σφίξιμο στο αριστερό ισχίο.

 Σε ένα ακόμη ματς, το απουσιολόγιο των πρωταθλητών είναι γεμάτο, διότι εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τραυματίας Μάρτινς και οι Αφρικανοί Ντα Κόστα και Ρομαό. Συν τοις άλλοις, ο Μπέντο αποφάσισε να αφήσει στον Πειραιά τους Τσόρι Ντομίνγκεζ και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Η αποστολή των πρωταθλητών:Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Στη Βέροια θα ταξιδέψει κανονικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, παρότι συνεχίζονται οι επαφές τόσο με την Κρίσταλ Πάλας όσο και με τη Χαλ για την πώληση του. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να «κλέψει» τις τελευταίες ώρες τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όμως οι λονδρέζοι έχουν μέχρι στιγμής τον πρώτο λόγο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)