Ποδόσφαιρο

17 Ιανουαρίου 2017 15:52

Ολυμπιακός: Εκτός Τρίπολης και ο Μάρτινς!

“Λαβωμένος” θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ποιοι μένους εκτός και ποιοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ολυμπιακός: Εκτός Τρίπολης και ο Μάρτινς!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο δεύτερος γύρος της Σούπερ Λίγκα ξεκινά όπως έκλεισε ο πρώτος! Συνεπής στο “ραντεβού” του με την ατυχία, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί “λαβωμένος” και στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αντρέ Μάρτινς υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι στη σημερινή προπόνηση και τέθηκε εκτός μάχης. Η κακοδαιμονία των “ερυθρολεύκων” δεν σταμάτησε στον Πορτογάλο, αφού τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής ο οποίος προοριζόταν από τον Πάουλο Μπέντο ως ο αντικαταστάτης του Μάρτινς. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο.

Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν αποδεκατισμένοι και στην Τρίπολη, μιας και ο Ντα Κόστα με τον Ρομαό βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, ο Μποτία είναι τραυματίας και ο Ομάρ με τη βαλίτσα στο χέρι (σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα). Στην Αθήνα θα μείνουν ακόμη ο Τσόρι Ντομίνγκεζ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σε αντίθεση με τον Ιρανό επιθετικό, ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έτερο νεοαποκτηθέντα Αλί Σισοκό. Ευεργετικές για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι οι επιστροφές των Σεμπά (εξέτισε την ποινή για την κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη) και Ελιουνούσι (ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα).

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)