Ποδόσφαιρο

07 Ιανουαρίου 2017 15:29

Ολυμπιακός: Χωρίς Καρντόσο στην Ξάνθη

Εκτός "μάχης" έμειναν ακόμη ο τραυματίας Τσόρι και οι ανέτοιμοι Ελιουνούσι και Ομάρ.

Ολυμπιακός: Χωρίς Καρντόσο στην Ξάνθη
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι κορυφής με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Όσκαρ Καρντόσο ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και αποφασίστηκε να μείνει στον Πειραιά. Εκτός μάχης έμειναν ακόμη ο τραυματίας Τσόρι και οι ανέτοιμοι Ελιουνούσι και Ομάρ.

Το όνομα του Νορβηγού δεξιού μπακ βρίσκεται στο μετεγγραφικό μπλοκάκι αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με το ESPN, η Γουέστ Χαμ, η Μπόρνμουθ και η Χαλ του Μάρκο Σίλβα εποφθαλμιούν για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Κι αν το ενδιαφέρον των Άγγλων για τον Νορβηγό βρίσκεται ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο, η επιθυμία των Γάλλων της Ναντ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Φελίπε Πάρντο έχει πάρει σάρκα και οστά. Ο Κολομβιανός εξτρεμ αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ναντ, με την οψιόν αγοράς να ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κατόπιν τούτου, ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Φελίπε Πάρντο, παίρνοντας στην Ξάνθη 18 ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)