Ποδόσφαιρο

18 Δεκεμβρίου 2016 13:04

Ολυμπιακός: ματς... παγίδα με Παναιτωλικό!

Εντεκάδα με Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή και τον “λαβωμένο” Καρντόσο ως μόνο προωθημένο ετοιμάζει ο Μπέντο

Ολυμπιακός: ματς... παγίδα με Παναιτωλικό!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον αξιόμαχο Παναιτωλικό (15:00) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με στόχο να αποχαιρετήσει ιδανικά το 2016, δίνοντας... ασίστ τίτλου στο νέο έτος.

Το τελευταίο ματς της χρονιάς κρύβει “παγίδες”, αφενός διότι οι πρωταθλητές θα παραταχθούν “λαβωμένοι”, αφετέρου διότι η ομάδα του Αγρινίου ανέκαθεν προβλημάτιζε τους Πειραιώτες.

Ο Πάουλο Μπέντο επουδενί θέλει να σκέφτεται ότι υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η διαφορά των 7 βαθμών από τη δεύτερη θέση. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Λάρισα και ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από ένα ενδεχόμενο “στραβοπάτημα” του “τριφυλλιού”.

Ο Πορτογάλος “πονοκεφαλιάζει” για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και κυρίως για τη στελέχωση της “γραμμής κρούσης”. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Ιντέγε και Ελιουνούσι, ενώ ο Όσκαρ Καρντόσο δεν είναι 100% έτοιμος και υπό άλλες συνθήκες θα είχε προφυλαχθεί. Τραυματίες είναι ακόμη ο Ομάρ με τον Ρομαό και τιμωρημένος ο Μποτία.

Ο Φορτούνης σε ρόλο οργανωτή

Κατόπιν όλων αυτών, ο Μπέντο προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Λεάλι στο τέρμα και τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα και Ρέτσο να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Μάρτινς επιστρέφει στο κέντρο και ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει τη “μπαγκέτα” του οργανωτή από τα χέρια του Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο.

Ο Πάρντο θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί ματς βασικός, ενώ στο άλλο “φτερό” θα βρεθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος Σεμπά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος θα “σφίξει τα δόντια” για να ηγηθεί της “ερυθρόλευκης” επίθεσης.

Ο Παραγουανός “ξόρκισε” την κακοδαιμονία στα Γιάννενα, σκοράροντας για πρώτη με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ευελπιστεί να... ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κάνει ένα ακόμη “δώρο” στους φίλους των Πειραιωτών στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή των πρωταθλητών βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Μανθάτης και Μπουχαλάκης.​

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)