Ποδόσφαιρο

14 Δεκεμβρίου 2016 23:57

Με Μάριν στη Σπάρτη ο Ολυμπιακός

Τυπική διαδικασία ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Σπάρτη. Ξεκουράζει τους βασικούς και ενεργοποιεί τους αναπληρωματικούς ο Μπέντο.

Με Μάριν στη Σπάρτη ο Ολυμπιακός
-

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τον αυριανό αγώνα με την Σπάρτη.

Ούτως ειπείν ο Πάουλο Μπέντο βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς, να ενεργοποιήσει τους αναπληρωματικούς, να προφυλάξει τους καταπονημένους και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες της ακαδημίας.

Κατόπιν όλων αυτών, ο Μάρκο Μάριν θα ταξιδέψει στην Πελοπόννησο. Σε αντίθεση με τους Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, που θα πάρουν ανάσες. Στην κατηγορία των καταπονημένων και με μικροτραυματισμούς βρίσκονται οι Ιντέγε (σφίξιμο στον προσαγωγό), Ελιουνούσι (ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο), Φιγκέιρας (ελαφριά κάκωση στο γόνατο) Ρομαό (διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική), Ομάρ και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού : Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)