Ποδόσφαιρο

30 Νοεμβρίου 2016 17:22

Κύπελλο Ελλάδος: “αγγλικό” σκορ στην Κέρκυρα

Όλα ανοιχτά στον έκτο όμιλο που συμμετέχει και η ΑΕΚ. Νίκες για τους γηπεδούχους σε Λάρισα και Αγρίνιο. Αναβλήθηκε το Κισσαμικός - Πανιώνιος.

Κύπελλο Ελλάδος: “αγγλικό” σκορ στην Κέρκυρα
-

 

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική θα «σφραγισθούν» τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας από τον 6ο όμιλο. Μετά το χθεσινό 2-2 ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και την ΑΕΚ, το «αγγλικό» σκορ επαναλήφθηκε σήμερα στην Κέρκυρα με τους «Φαίακες» να παραχωρούν ισοπαλία στην Λαμία.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας (59` Επστάιν), Σιόντης, Ανδρεόπουλος (46` Γεωργακόπουλος), Γεωργίου, Ζορμπάς, Κόντος, Τουράμ (67` Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Κοτσώνης (59` Βαλιός), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού (56` Μπουλούλης), Καραγιάννης, Μπλάζιτς (68` Πίντο), Βάντερσον, Ντουρμισάι. 

Κύπελλο Ελλάδας - Λάρισα - Πανελευσινιακός

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Λάρισα από τον Πανελευσιακό στο AEL FC Arena για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας (Β΄φάση) και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση. Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική υπεροχή στον αγώνα κι έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Γκόμεζ των φιλοξενουμένων ήταν σε πολύ καλή ημέρα.

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Κοντόρ, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (55′ Χοτζάλι), Ντοντό (55′ Ναζλίδης), Καπός, Ουρτάδο, Αβραάμ (55′ Κουτσιανικούλης).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Γραικός, Δημόπουλος, Κασνέτσης (68′ Παλαιολόγος), Στόγιος (46΄ Μέξης), Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Τσούπρος, Αγγελούδης (72΄ Ναούμ).

Κύπελλο Ελλάδος - Παναιτωλικός - Πανθρακικός

Με πέναλτι του Ουάρντα στο 12ο λεπτό, ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη νίκη στο Κύπελλο. Επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου και έτσι διατήρησε ελπίδες πρόκρισης.

Το πέναλτι καταλογίστηκε σε χέρι του Ρουσσάκη, που όμως ήταν εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 39' με σουτ του Λεντέσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκια, Καμαβουάκα, Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (75′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (62′ Koυτρομάνος), Τομανέ.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67′ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (76′ Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63′ Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Πανιώνιο, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:15, αναβλήθηκε καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Μάλεμε, κρίθηκε ακατάλληλος λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)