Παράξενα

13 Ιουλίου 2024 14:48

Λαμία: Τουρίστας στεκόταν ακίνητος για 2 ώρες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Ο τουρίστας που δεν αντιδρούσε ούτε στις εκκλήσεις των περαστικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Λαμία: Τουρίστας στεκόταν ακίνητος για 2 ώρες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)
-

Ένα περίεργο περιστατικό αναστάτωσε το πρωί του Σαββάτου (13/7) την πλατεία Διάκου στο κέντρο της Λαμίας.

Ένας άνδρας, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είναι τουρίστας 34 ετών από την Πολωνία, είχε στηθεί όρθιος μπροστά σε παγκάκι μέσα στον ήλιο από τις 08:30’ το πρωί και παρέμενε ακίνητος σαν να μην είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο 34χρονος είχε διανυκτερεύσει μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", το οποίο θα αναχωρούσε σε λίγη ώρα με το λεωφορείο που ταξίδευαν.

Αρχικά τον πλησίασαν οι ανθρωποι του ξενοδοχείου και κάποιοι περαστικοί που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο νεαρός άνδρας δεν τους απαντούσε παραμένοντας ακίνητος.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία για βοήθεια, ωστόσο εκείνος αρνούνταν να καθίσει έστω και σε μια καρέκλα παρά τις εκκλήσεις των συνταξιδιωτών του και της ξεναγού, που ενημερώθηκαν και βγήκαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το περιστατικό κράτησε σχεδόν δυο ώρες και χρειάστηκε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες, τους αστυνομικούς και την ξεναγό για να καταφέρουν να τον πείσουν να μπει στο ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στα Επείγοντα το νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε το συγγενικό του περιβάλλον, καθώς ταξίδευε μόνος του στην Ελλάδα με το γκρουπ, το οποίο βέβαια συνέχισε κανονικά την περιήγησή του στις ομορφιές της Φθιώτιδας.

Ο 34χρονος νοσηλεύεται εωσότου η οικογένειά του φτάσει στην Ελλάδα για να τον παραλάβει.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικτονία – Αμφιλοχία: Του είχε κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία (εικόνες)

Ερντογάν: Βολές κατά της Γερμανίας για τις τουρμπίνες του Άκκουγιου

Γάζα: Κι άλλο μακελειό με θύματα εκτοπισμένους (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)