Ποδόσφαιρο

01 Δεκεμβρίου 2016 06:12

Ολυμπιακός: με Μαρίν στην Κρήτη για το κύπελλο

Βάζει «νερό στο κρασί του» ο Μπέντο. Τι θα γίνει με τον Τσόρι και γιατί έμεινε πάλι εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός: με Μαρίν στην Κρήτη για το κύπελλο
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι αντιδράσεις του κόσμου και οι επισκέψεις του Γιάννη Βρέντζου στο Ρέντη φαίνεται πως θορύβησαν κάπως τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αίφνης, ανέκρουσε πρύμνα και έβγαλε από τη «ναφθαλίνη» τον Μάρκο Μάριν.

Έπειτα από ένα μήνα, ο Γερμανός βρίσκει και πάλι θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του κυπέλλου με τα Χανιά.

Στην Κρήτη  θα ταξίδευε και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος όμως εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα, μετά την περιπέτεια που είχε με την διάρρηξη του σπιτιού του.

Εκτός πλάνων του Μπέντο συνεχίζουν να βρίσκονται ο Δημήτρης Σιόβας και ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ θα προφυλαχθούν οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Ομάρ, Ντα Κόστα, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ρέτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)