Ποδόσφαιρο

26 Νοεμβρίου 2016 13:47

Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Τσόρι

Εκτός μάχης και ο τιμωρημένος Ντιόγκο Φιγκέιρας αλλά και ο τραυματίας Στέφανο Καπίνο.

Ολυμπιακός: Εκτός και πάλι ο Τσόρι
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις φαίνεται πως δεν θορύβησαν τον Πάουλο Μπέντο. Μπορεί το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκεζ να έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει τον Αργεντινό επιτελικό μέσο εκτός αποστολής και από το αυριανό ματς με την Κέρκυρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. 

Είναι προφανές πως ο 47χρονος “δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του” και παραμένει πιστός στο προπονητικό του δόγμα: Στα παιχνίδια θα αγωνίζονται οι καλύτεροι στις προπονήσεις και όχι τα μεγάλα ονόματα! Πολλώ δε μάλλον όταν οι “πριμαντόνες” δεν τον έχουν πείσει πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όπως ο... συνήθης ύποπτος στα “κοψίματα” Μάρκο Μάριν.

Σε αντίθεση με τον Αργεντινό και τον Γερμανό, ο “στρατηγός” του Ολυμπιακού “επιστράτευσε” τον Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό στο μάτι, που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της περασμένης Πέμπτης για το Europa League και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου. Μία ακόμη επιστροφή είναι αυτή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος βρισκόταν εδώ και 50 ημέρες στα “πιτς”.

Εκτός μάχης έμειναν ο τιμωρημένος Ντιόγκο Φιγκέιρας και ο τραυματίας Στέφανο Καπίνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)