Ποδόσφαιρο

14 Νοεμβρίου 2016 19:22

Marca: ο Μέσι δεν ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα

Γιατί εμφανίζεται χολωμένος ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Η αντίδραση των Καραλανών.

Marca: ο Μέσι δεν ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα
-


Τριγμούς προκαλεί στους Καταλανούς δημοσίευμα  της εφημερίδας Marca, όπου αναφέρεται  πως ο Λιονέλ Μέσι έχει ενημερώσει τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» από τον περασμένο Ιούλιο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να φύγει από την ομάδα στις αρχές Ιουλίου κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ίμπιζα, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη τόσο του ιδίου όσο και του πατέρα του για φοροδιαφυγή.

Ο Μέσι θεωρεί πως έτυχε διαφορετικής αντιμετώπισης  από την Ισπανική δικαιοσύνη, συγκριτικά με άλλους αθλητές ή καλλιτέχνες, και ότι δεν είχε την αναμενόμενη στήριξη   από την Μπαρτσελόνα, η οποία αντέδρασε αφ’ ότου βγήκε η απόφαση.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Χοσέπ Μαρία Μπερτομέου είχε δηλώσει, πάντως, ότι «οι εχθροί του Μέσι είναι εχθροί της Μπαρτσελόνα και θα είμαστε στο πλευρό του μέχρι  τέλους». Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, έγινε αποδέκτης της απόφασης του Μέσι να μην συζητήσει, πρόωρα,  την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρά την άρνηση του Αργεντινού ο Μπερτομέρου προανήγγειλε, ήδη, ότι με την αλλαγή του χρόνου θα ξεκινήσουν οι επαφές των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2018, ενώ η έφεση που έχει καταθέσει ο Μέσι αναμένεται να εκδικαστεί το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Αν τελικά μείνει η ποινή, τότε δεν αποκλείεται το επόμενο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα να ανοίξει από μόνη της την πόρτα της εξόδου στον Μέσι καθώς το 2018 δεν θα πάρει φράγκο, ενώ τώρα η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του προβλέπει την καταβολή 250 εκατομμυρίων ευρώ .

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)