Ποδόσφαιρο

20 Οκτωβρίου 2016 13:35

Με Καρντόσο ο Ολυμπιακός για τη νίκη

Σε τροχιά πρόκρισης θέλουν να μπουν απόψε οι “ερυθρόλευκοι”, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Αστάνα.

Με Καρντόσο ο Ολυμπιακός για τη νίκη
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μετά την αδόκητη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει απόψε (22:05) το εμπόδιο της Αστάνα και να μπει και πάλι σε… τροχιά πρόκρισης στους “32” του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να αξιοποιήσουν επιτέλους το μεγάλο τους “όπλο”, που δεν είναι άλλο από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι πρωταθλητές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να “γευτούν” τη χαρά  της νίκης μέσα στο “άντρο” τους σε κανονική διάρκεια ευρωπαϊκού ματς (0-0 με Χάποελ, 0-1 με Αρούκα και 0-1 με ΑΠΟΕΛ) και θα πρέπει να διορθώσουν αυτή την… ανορθογραφία.

Με σύμμαχο τον κόσμο τους και… πολιορκητικό κριό τον Όσκαρ Καρντόσο, οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο στοχεύουν να εκπορθήσουν το αμυντικό “οχυρό” της  πρωταθλήτριας Καζακστάν και να καταγάγουν τη δεύτερη νίκη τους στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ - ΣΕΜΠΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - EUROPA LEAGUE

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος απέκλεισε από την αποστολή τον Μάρκο Μάριν, δεν θα προχωρήσει σε ολικό “λίφτινγκ” στην ενδεκάδα, παρότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Λεάλι θα πάρει τη θέση του Καπίνο, όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς. Στην άμυνα, ο Μπέντο θα εμπιστευτεί την τετράδα της Νέας Σμύρνης, με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, έχοντας για παρτενέρ έναν εκ των Μάρτινς ή Καμπιάσο. Ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει την “μπαγκέτα” του οργανωτή, ενώ οι Σεμπά και Ελιονούσι θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης και αιχμή του δόρατος θα είναι ο Όσκαρ Καρντόσο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βιάνα, Ιντέγε, Μπουχαλάκης, Μανθάτης και Τσόρι Ντομίνγκες.

*Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία.

Η βαθμολογία στον 2ο Όμιλο μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές:

6 ΑΠΟΕΛ
3 Ολυμπιακός
1 Γιουνγκ Μπόις
1 Αστάνα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)