Ποδόσφαιρο

03 Ιουνίου 2016 19:45

Ανανέωσαν μέχρι το 2020 Φορτούνης και Μπουχαλάκης

Έριξε “άγκυρα” στον Πειραιά ο πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος. Ανανέωσε και ο Μπουχαλάκης.

Ανανέωσαν μέχρι το 2020 Φορτούνης και Μπουχαλάκης
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας ανανέωσης έλαβε σήμερα “σάρκα και οστά”, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Ο MVP της φετινής Σούπερ Λίγκας έριξε “άγκυρα” στον Πειραιά μέχρι το 2020 όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά, οι δύο λιτές ανακοινώσεις:

  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Φορτούνη, έως το 2020».
  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Μπουχαλάκη, έως το 2020».

Οι ανανεώσεις Φορτούνη και Μπουχαλάκη αποτέλεσαν τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις της διοίκησης των πρωταθλητών προς τον κόσμο της ομάδας, κατά την παρουσίαση των καρτών διαρκείας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών και προχώρησαν σε αποκαλύψεις. Πρώτος ο Κώστας Φορτούνης, ανέφερε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είμαι χαρούμενος που συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να δίνω όσα μπορώ και πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και θέλω να κάνουμε το νταμπλ».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα κάνω το παν για να τα καταφέρω, να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)