Ποδόσφαιρο

14 Ιανουαρίου 2016 18:35

Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ερνάνι

Η κάκωση στο αριστερό γόνατο δεν πείραξε τον χιαστό κι έτσι ο πορτογάλος θα μείνει 3 με 4 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ερνάνι
-

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ερνάνι. Ο Πορτογάλος υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου, χωρίς να έχει πειραχτεί ο χιαστός του. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 με 4 εβδομάδες.

Ο Ερνάνι τραυματίστηκε στη ρεβάνς του κυπέλλου με τα Χανιά και αποχώρησε με φορείο από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να κλαίει και άπαντες φοβήθηκαν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα χάσει όλη τη σεζόν.

 Ωστόσο, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, ότι ο παίκτης έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο, επιβεβαιώθηκε και ο 24χρονος θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία για την αποκατάσταση του.

Η πορεία της αποθεραπείας θα εκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι “ερυθρόλευκοι” αισιοδοξούν πως ο Ερνάνι θα τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα νωρίτερα από τις 4 εβδομάδες. Πάντως, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που παθαίνουν τέτοια “ζημιά”, χρειάζονται τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επανέλθουν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)