Ποδόσφαιρο

06 Ιανουαρίου 2016 14:54

Αποκλεισμός Φινμπόγκασον και “εκπλήξεις”

Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για το «διαζύγιο» του Ισλανδού με τον Ολυμπιακό, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αυριανού αγώνα στα Χανιά.

Αποκλεισμός Φινμπόγκασον και “εκπλήξεις”
-

Του Βασίλη Χαζηδάκη

Ο αποκλεισμός του Άλφρεντ Φινμπόγκασον από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τα Χανιά για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδος “αναζωπύρωσε” τις φήμες που θέλουν τον Ισλανδό να αποχωρεί από τον Πειραιά. Παρότι οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο “Φίνμπο” παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, είναι κοινό μυστικό ότι ο ατζέντης του Σκανδιναβού είναι εδώ και ένα μήνα σε αναζήτηση ομάδας για τον πελάτη του. Η Άουγκσμπουργκ ενδιαφέρθηκε για τον Ισλανδό, αλλά μέχρι πρότινος η προοπτική της γερμανικής ομάδας δεν συγκινούσε τον στράικερ των “ερυθρολεύκων”. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο “κύβος ερρίφθη” και τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Φινμπόγκασον δεν ήταν η μόνη “έκπληξη” στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα, αφού στην Κρήτη θα ταξιδέψουν οι “φευγάτοι” Μανιάτης και Πουλίδο, καθώς επίσης και ο “παροπλισμένος” Ερνάνι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητά ομάδα στο Καμπιονάτο, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να δώσει ανάσες στους Φορτούνη, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο και Ντα Κόστα, αλλά και να προφυλάξει τον ανέτοιμο Ομάρ. Εκτός μάχης έμεινε και ο τραυματίας Μποτία.

Η αποστολή των πρωταθλητών για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου είναι η εξής: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Πάρντο, Πουλίδο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντίελαρ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)