Ποδόσφαιρο

02 Ιανουαρίου 2016 22:21

“Λαβωμένος” στη Νέα Σμύρνη o Ολυμπιακός

Πολυάριθμες οι απουσίες από την αποστολή των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

“Λαβωμένος” στη Νέα Σμύρνη o Ολυμπιακός
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού άναψε “κόκκινο” και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκα στο πρώτο ματς του 2016 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την Κυριακή στις 19:30.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, όπως ο επίσης τραυματίας Μποτία (κάκωση στο γόνατο) και ο ανέτοιμος Μπουχαλάκη.

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός μάχης και τους “φευγάτους” Μανιάτη, Ερνάνι, Τζανδάρη και Πουλίδο, καθώς επίσης και τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία λόγω οικογενειακού θέματος.

Αντιθέτως, συμπεριέλαβε στην 18αδα τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος παρουσιάζεται διατεθειμένος να παραμείνει στον Πειραιά, καθότι δεν έχει δεχθεί κάποια αξιόλογη πρόταση.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με ιταλικό σύλλογο φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης όπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”.

Όσον αφορά τον Αυλωνίτη, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Έλληνα στόπερ στο Ρέντη. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τους “κυανέρυθρους”.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)