Ποδόσφαιρο

31 Αυγούστου 2015 23:17

Και Ιντέγε και Ερνάνι ο Ολυμπιακός

Τα καλύτερα για το τέλος επεφύλασσε η διοίκηση του Ολυμπιακού για τους φίλους της ομάδας  κλείνοντας με ηχηρό τρόπο την μεταγραφική περίοδο.

Και Ιντέγε και Ερνάνι ο Ολυμπιακός
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός χτύπησε στις… καθυστερήσεις της μετεγγραφικής περιόδου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος απέκτησαν τον Ιντέγιε Μπράουν από την Γουέστ Μπρομ και συμφώνησαν με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ερνάνι.

Η πρώτη «βόμβα» έσκασε λίγο μετά τις 20.00 όταν οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για την αγορά του Νιγηριανού επιθετικού. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως πρόκειται για μετεγγραφή και όχι για δανεισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα βγει από τα ταμεία της ομάδας του Πειραιά για τον 26χρονο στράικερ ξεπερνάει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή επιθετικού Ιντέγε Μπράουν από την Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον».

Σαν να μην έφτανε η ανακοίνωση για τον Μπράουν, ήρθαν και τα μαντάτα από την Πορτογαλία για τον Ερνάνι. Η χθεσινή απόσυρση του ενδιαφέροντος της ελληνικής ομάδας για τον 24χρονο εξτρέμ αποδείχθηκε κίνηση τακτικής.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη διοίκηση της Πόρτο συνεχίστηκαν σήμερα, με αποτέλεσμα να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο διακαής πόθος του Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζεται να ρίξει «άγκυρα» στον Πειραιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)