Ποδόσφαιρο

29 Αυγούστου 2015 18:09

Με Καμπιάσο για το «2 στα 2»

Ο Καμπιάσο θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του οργανωτή.

Με Καμπιάσο για το «2 στα 2»
-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ήγγικεν η ώρα του Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο σημερινό (19.15) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Μάρκο Σίλβα δεν είναι ούτε οι τραυματισμοί (Φινμπόγκασον, Μπουχαλάκης και Μαζουάκου), ούτε η ομάδα της Βοιωτίας, αλλά ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού σταδίου. Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβα και Σαλίνο να συνθέτουν την αμυντική γραμμή.

Ο Καμπιάσο θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του οργανωτή. Ο Τσόρι είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο θα παραμείνουν στα άκρα της γραμμής «κρούσης», προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στο μοναδικό προωθημένο Φράνκο Χάρα.

Το ΟΑΚΑ ξυπνά ευχάριστες μνήμες για τον Αργεντινό, καθώς έχει σκοράρει και στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Χάρα είχε πετύχει το «χρυσό» γκολ στον προημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ έκανε «όργια» στον τελικό με την Ξάνθη.

Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα θα βρίσκονται ακόμη οι Καπίνο, Μποτία, Ντοσεβί, Φουστέρ, Πουλίδο, Σεμπά και Βούρος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)