Ποδόσφαιρο

22 Αυγούστου 2015 14:42

Πρεμιέρα με Σεμπά και Ντα Κόστα για τον Ολυμπιακό

Τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών βρήκαν θέση στη βασική ενδεκάδα. Έκπληξη ο αποκλεισμός Αυλωνίτη από την αποστολή.

Πρεμιέρα με Σεμπά και Ντα Κόστα για τον Ολυμπιακό
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν ούτε μία εβδομάδα στον Πειραιά, αλλά ο Μάρκο Σίλβα έδειξε πως ο Σεμπά και ο Ντα Κόστα είναι δύο πολύτιμα «γρανάζια» της… μηχανής του νέου Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο  αύριο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσόρι και Μανιάτης. Ο Πουλίδο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Σαλίνο στο γόνατο, με αποτέλεσμα αμφότεροι να προφυλαχθούν. Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Αυλωνίτη από την 18άδα, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός σχεδόν σε όλα τα φιλικά των πρωταθλητών. Από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και οι Μποτία, Κασάμι, Κολοβός, Γούτας, Τζανδάρης και Γιαννιώτας.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβα, Πάρντο, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκη.

Μόλις επτά χιλιάδες εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως στο Καραϊσκάκη θα βρίσκονται περίπου 30.000 φίλοι των πρωταθλητών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)