Ποδόσφαιρο

17 Αυγούστου 2015 14:46

Στην Ελλάδα ο Ντα Κόστα!

Ο 29χρονος στόπερ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα ο Ντα Κόστα!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ποιος είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής; Πρόκειται για έναν ψηλό (1.92) στόπερ, με σωστές επεμβάσεις, που έχει τη δυνατότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά. Το γκολ είναι μέσα στο ρεπερτόριο του 29χρονου, ο οποίος όμως εκνευρίζεται εύκολα και χάνει την αυτοσυγκέντρωση του.

Παρότι είναι Πορτογάλος και αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές των Ιβήρων, τελικά προτίμησε να φορέσει το εθνόσημο του Μαρόκου σε επίπεδο ανδρών, έχοντας 8 συμμετοχές με την αφρικανική χώρα.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Ντα Κόστα έχει πλούσιες παραστάσεις από το γαλλικό (Νανσί), το ολλανδικό (Αϊντχόφεν), το ιταλικό (Φιορεντίνα, Σαμπντόρια), το αγγλικό (Γουεστ Χαμ), το ρώσικο (Λοκομοτίβ Μ.), το πορτογαλικό (Νασιονάλ) και το τούρκικο (Σίβασπορ) πρωτάθλημα.

Η Σίβασπορ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ όσα και η Εστορίλ για την πώληση του Σεμπά. Παρά την «σφήνα» της Μπενφίκα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προτιμά τους πρωταθλητές Ελλάδος για δύο λόγους. Αφενός για την εκ νέου συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα και αφετέρου διότι προορίζεται για βασικός. Αν επέλεγε την Μπενφίκα, το πιθανότερο θα ήταν να κάθεται στον πάγκο ή στην εξέδρα του «Ντα Λούζ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)