Ποδόσφαιρο

16 Αυγούστου 2015 23:14

“Μάχη” Ολυμπιακού-Μπενφίκα για Σεμπά

Η «σφήνα» της Μπενφίκα ίσως αλλάξει τα δεδομένα στη μετεγγραφή του Σεμπά στον Ολυμπιακό.

“Μάχη” Ολυμπιακού-Μπενφίκα για Σεμπά
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς των «αετών της Λισσαβόνας» με την Εστορίλ, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας κατέθεσε πρόταση στην αντίπαλο της για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και δίνουν «μάχη» με την Μπενφίκα για χάρη του Βραζιλιάνου Σεμπά.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως… παίζει μόνος του στην υπόθεση Ντα Κόστα. Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ της Σίβασπορ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα και αναμένεται να ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Όσον αφορά την αγορά της Αργεντινής, μετά το «κόκκινο» που άναψε η Ρίβερ Πλέιτ για τον 22χρονο Κολομβιανό Μπαλάντα, ήταν η σειρά του προέδρου της Μπελγκράνο να δυσκολέψουν τη μετεγγραφή του Λουτσιάνο Λόλο. Ο Βίκτορ Μπλάνκο δήλωσε ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν πωλείται και ότι θα μείνει στη Μπελγκράνο τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)