Ποδόσφαιρο

25 Ιουλίου 2015 16:27

Στην Ελλάδα ο Φινμπόγκασον

Αν το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ανάψει το "πράσινο φως", η πρώτη εμφάνιση του 26χρονου με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων" θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το "βαρύ πυροβολικό" του Ολυμπιακού πάτησε επί ελληνικού εδάφους λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο λόγος για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει το δανεισμό του στους πρωταθλητές. 

Ο χαρισματικός σκόρερ θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα" με καθυστέρηση ενός έτους, αφού πέρυσι βρισκόταν στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του Μίτσελ για τη θέση του σέντερ φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οψιόν της αγοράς θα αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, μιας και πέρυσι η Ρεάλ Σοσιεδάδ "τίναξε τη μπάνκα" στον αέρα για να τον αποκτήσει από την Χέρενφεϊν, δίνοντας στους Ολλανδούς 9 εκατομμύρια ευρώ. 

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ανάψει το "πράσινο φως", η πρώτη εμφάνιση του 26χρονου Ισλανδού με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων" θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα τεθούν αντιμέτωπη την ερχόμενη εβδομάδα με Τβέντε και Φέγενορντ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)