Ποδόσφαιρο

15 Ιουλίου 2015 13:39

Στην Ολυμπιακό ο Καπίνο!

Η Μάιντς έδωσε άδεια στο νεαρό τερματοφύλακα για να ταξιδέψει στην Αθήνα, διότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ.

-

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος έχει έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις.

Η Μάιντς έδωσε άδεια στο νεαρό τερματοφύλακα για να ταξιδέψει στην Αθήνα, διότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Καπίνο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και η άφιξη του δεν σχετίζεται με επικείμενη πώληση του Ρομπέρτο. Αυτός ο οποίος θα αποχωρήσει είναι  ο Γκέργκι Λόρια, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τραμπζοσπόρ.

Ο Καπίνο είναι έτοιμος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Η οικογένεια του είναι από τον Κορυδαλλό και από μικρό παιδί υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως ποτέ δεν προκάλεσε τους φίλους της ομάδας στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ότι θέλουν τέτοιους παθιασμένους παίκτες. 

Πρώτο δείγμα από το νέο Ολυμπιακό

Μία πρώτη γεύση από το νέο Ολυμπιακό που «χτίζει» ο Μάρκο Σίλβα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα το απόγευμα (19.15) οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντούκλα Πράγας, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος Τσεχίας και έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 φιλικά που έχει δώσει. Αν και δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εν δράσει τους Πουλίδο, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Τζανδάρη και Γιαννιώτα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)