Ποδόσφαιρο

04 Ιουλίου 2015 18:55

Νενέ: "Θα πάω στον Ολυμπιακό"!

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν τον εμπόδισαν να πει το "ΝΑΙ" και είναι πλέον πολύ πιθανό να ανακοινωθεί άμεσα από τον Ολυμπιακό.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η πρώτη "βόμβα" του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται γεγονός αν πιστέψουμε τα όσα ισχυρίστηκε ο Νενέ σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε στην εκπομπή "Esporte Fantastico" ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω  του twitter του Esporte Fantástico:  “Αποκλειστικό. Ο Νενέ αποκαλύπτει στο δημοσιογράφο, Μπρούνο Πισινάτο, ότι θα παίζει στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015/2016″.

Η συνέντευξη του Νενέ θα προβληθεί ολόκληρη σήμερα στη Βραζιλία. Φαίνεται πως οι όποιες αμφιβολίες είχε η πλευρά του 34χρονου άσου λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα έχουν καμφθεί και είναι πλέον πάρα πολύ πιθανό να ανακοινωθεί άμεσα από τον Ολυμπιακό. Εκτός κι αν ανάψει "κόκκινο" ο Μάρκο Σίλβα...

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)