Ποδόσφαιρο

16 Απριλίου 2015 14:31

Την Κυριακή έχει γιορτή ο Ολυμπιακός

Ακόμα και με ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό ο «Θρύλος» κλειδώνει και μαθηματικά το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ένας βαθμός χωρίζει τον Ολυμπιακό από το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το 5ο συνεχόμενο από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά το εύκολο «διπλό» στην Κομοτηνή, ο κυριακάτικος αγώνας με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη αποκτά χαρακτήρα «φιέστας».

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τόνους, οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά ετοιμάζονται να στήσουν την πρώτη γιορτή, με την ευχή να ακολουθήσουν ακόμη δύο. Μία για την κατάκτηση του κυπέλλου και ακόμη μία για την απονομή του 42ου τίτλου.

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και για τις τελευταίες εμφανίσεις του Χόρχε Μπενίτες. Ο Παραγουανός επιθετικός ανεβάζει «στροφές» και δείχνει πως αρχίζει να προσαρμόζεται στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Κι αν ο Μπενίτες αρχίζει και κερδίζει «πόντους» ενόψει της νέας σεζόν, ο Νταβίντ Φουστέρ έστειλε «ηχηρό» μήνυμα πως επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Μετά τη λήξη του ματς με τον Πανθρακικό, ο Ισπανός εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στους πρωταθλητές: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, να συνεχίζω να παίρνω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)