Ποδόσφαιρο

14 Απριλίου 2015 14:39

Χωρίς Αφελάι και Κασάμι στην Κομοτηνή

Ο αποκλεισμός τους από την αποστολή, ενδέχεται να είναι ενδεικτικός για το μέλλον τους στο λιμάνι.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Δυσοίωνο προμηνύεται το μέλλον των Ιμπραήμ Αφελάι και  Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός και ο Ελβετός χαφ έμειναν εκτός αποστολής και από το εξ’ αναβολής ματς με τον Πανθρακικό αύριο στην Κομοτηνή.

Κι αν ο Αφελάι βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες με άδεια στην πατρίδα του, ο Κασάμι προπονείται κανονικά στο Ρέντη και ο αποκλεισμός του είναι ένα ηχηρό «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ελβετός δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα τον έχει προτείνει σε πολλές ομάδες του Καμπιονάτο.

Στην Κομοτηνή δεν θα ταξιδέψουν ακόμη ο Φελίπε Σαντάνα, που επίσης δεν υπολογίζεται από τον Περέιρα και οι ανέτοιμοι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ. Ο Σουηδός εξτρέμ επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)