Ποδόσφαιρο

02 Απριλίου 2015 14:46

Επιβραβεύει Μαζουάκου ο Ολυμπιακός

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Γάλλο αμυντικό, την ώρα που μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο μάτι.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός χτύπησε «φλέβα χρυσού» το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου. Ο Γάλλος αριστερός μπακ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε πως θα είναι το next big thing στις «ερυθρόλευκες» μετεγγραφές μετά τους Μήτρογλου, Σάμαρη και Μανωλά.

Ήδη οι κορυφαίοι σύλλογοι του Καμπιονάτο έχουν παρελάσει από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για χάρη του και ετοιμάζονται να «στρώσουν» χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του «βασιλιά» του αριστερού άκρου της άμυνας των πρωταθλητών.

Οι ιταλικές «σειρήνες» ηχούν και στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως στο ρόστερ τους βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον «θησαυρό» τους σε τιμή «άνθρακα».

Το ιδανικό για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκα θα ήταν να κρατούσαν για ένα ακόμη χρόνο στην Ελλάδα τον Αρτούρ Μαζουάκου. Αφενός για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και αφετέρου για να χτυπήσει ο ίδιος ο παίκτης limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά προσαρμογής σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο ταλαντούχος άσος, που γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 και οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να τον επιβραβεύσουν με νέο συμβόλαιο, προκειμένου να τον έχουν χαρούμενο. Αυξημένες απολαβές, επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2019 και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Όλα αυτά έπεσαν στο τραπέζι στη συνάντηση που είχαν χθες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με το μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό. Οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν και ο Αρτούρ Μαζουάκου να παραμείνει στην Ελλάδα για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο. Εκτός κι αν το ερχόμενο καλοκαίρι «σκάσει» στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας μία «βόμβα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)