Ποδόσφαιρο

27 Μαρτίου 2015 15:31

Η Φούλαμ θέλει να ξεφορτωθεί τον Μήτρογλου

Το ζητούμενο είναι αν θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φούλαμ.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένα από τα «αγκάθια» που θα απασχολήσουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου. Ως… πρόβλημα αντιμετωπίζει τον Έλληνα επιθετικό και η διοίκηση της Φούλαμ, η οποία θα ήθελε να ξεφορτωθεί τον «πιστολέρο» σύμφωνα με την «Express».

 Η αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως οι λονδρέζοι επιθυμούν να παραχωρήσουν τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνουν απόσβεση ενός σημαντικού μέρους των χρημάτων που είχαν δαπανήσει πριν από 15 μήνες.

«Ο Μήτρογλου κόστισε 12.000.000 λίρες στην Φούλαμ, με τον παίκτη να υπογράφει για 4,5 χρόνια με την ομάδα του Λονδίνου. Η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφική για το σύλλογο με τον παίκτη να παίζει μόλις σε τρία ματς. Ο Ολυμπιακός φέτος πληρώνει το μισθό του παίκτη, αλλά δεν θα ήθελε να πλησιάσει τα χρήματα που είχε διαθέσει η Φούλαμ για τη μεταγραφή», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η υπόθεση Μήτρογλου δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, αλλά από τα χρήματα που θα αξιώσουν οι Άγγλοι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει δια στόματος Πιέρ Ισά πως η «πόρτα» του Ρέντη θα είναι πάντα ανοιχτή για τον «Πιστολέρο», όμως την τελευταία λέξη θα την πει η Φούλαμ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)