Ποδόσφαιρο

06 Μαρτίου 2015 16:00

Με Μποτία για την «λασπομαχία»!

Με τον Μποτία στην αρχική ενδεκάδα προσανατολίζεται ο Περέιρα να παρατάξει τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ματς ειδικών συνθηκών αύριο στην Κομοτηνή. Το γήπεδο έχει μετατραπεί σε… βούρκο από την καταρρακτώδη βροχή και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του αήττητου εντός έδρας Πανθρακικού σε έναν πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. 

Σε αυτή την «λασπομαχία», ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται να επαναφέρει τον Μποτία στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες σε αποστολή του Ολυμπιακού και θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ. Άλλωστε, όλα στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών περιστρέφονται γύρω από τον επαναληπτικό του κυπέλλου. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δίνει «μάχη» με τον χρόνο για να προλάβει να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ. 

Μαζί με το Νορβηγό δεξιό οπισθοφύλακα και τον επίσης τραυματία Νταβίντ Φουστέρ, ο Περέιρα άφησε εκτός της 20μελης αποστολής τους «γνωστούς» Μπενίτες, Διαμαντάκο και Μπουχαλάκη. 

Στην Κομοτηνή θα ταξιδέψουν οι: Μέγερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα και Χουτεσιώτης.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)