Europa League

27 Φεβρουαρίου 2015 00:33

Επεισοδιακή πρόκριση για τη Ρόμα, στους «16» και η Τορίνο

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Ρόμα πήρε την πρόκριση στους «16» του EuropaLeague σε βάρος της Φέγενορντ. Προκρίθηκαν Τορίνο, Νάπολι, Έβερτον, Βόλφσμπουργκ και Μπριζ.

-



Την πρόκριση στους «16» Europa League εξασφάλισε η Ρόμα, μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι στην Ολλανδία, το οποίο διεκόπη και περίπου 27 λεπτά. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν με 2-1 της Φέγενορντ, που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σπουδαία πρόκριση πήρε επίσης η Τορίνο, που νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς και η Βόλφσμπουργκ, η οποία ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Το εισιτήριο για τους «16» εξασφάλισαν χωρίς πρόβλημα η Έβερτον, που επιβλήθηκε με 3-1 της Γιουνγκ Μπόις, η Νάπολι, η οποία νίκησε με 1-0 την Τραμπζονσπόρ, και η Μπριζ χάρη στην άνετη νίκη της με 3-0 επί της Άαλμποργκ.

Νωρίτερα, η Λίβερπουλ έπεσε θύμα έκπληξης στην Τουρκία και αποκλείστηκε από την Μπεσίκτας, ενώ την πρόκριση εξασφάλισαν ακόμη η Φιορεντίνα, η Ζενίτ, η Σεβίλλη, η Ιντερ, ο Άγιαξ, η Βιγιαρεάλ, η Ντιναμό Κιέβου και η Ντιναμό Μόσχας.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων για τη φάση των «32» του Europa League:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ντνίπρο (Ουκρανία) 2-2 (0-2)
Έβερτον (Αγγλία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 3-1 (4-1)
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Τορίνο (Ιταλία) 2-3 (2-2)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 0-0 (0-2)
Μπριζ (Βέλγιο)-Άαλμποργκ (Δανία) 3-0 (3-1)
Νάπολι (Ιταλία)-Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) 1-0 (4-0)
Φέγενορντ (Ολλανδία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-2  (1-1) 

* Σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)