Ποδόσφαιρο

20 Ιανουαρίου 2015 16:00

Η μεγάλη επιστροφή του Ολαϊτάν

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο συμπεριελήφθη ο 22χρονος Νιγηριανός.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ήταν 2 Μαρτίου του 2014 όταν ο Μάικλ Ολαϊτάν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έκτοτε ο νεαρός Νιγηριανός ανέβηκε το δικό του «Γολγοθά», περνώντας δύσκολες στιγμές στο «Metropolitan». Ευτυχώς, ο 22χρονος δεν είναι απλά «γερός και δυνατός», αλλά πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού άναψε το «πράσινο φως» και ο Βίτορ Περέιρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς του κυπέλλου με τον Τύρναβο. Μία είδηση που σκόρπισε χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, από τον Πειραιά μέχρι τη Μαδρίτη, αφού ο Μίτσελ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο νεαρό επιθετικό.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν δεν ήταν η μοναδική έκπληξη στην 18αδα που ανακοίνωσε ο Περέιρα. Ο Πορτογάλος επανέφερε στην ομάδα τον Πελέ, ο οποίος ήταν «παροπλισμένος» επί Μίτσελ. Επιστροφή στη δράση και για τον μέχρι πρότινος τραυματία Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ενώ ο μόνος βασικός που θα ταξιδέψει στη Λάρισα είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας και Γκαζαριάν.

Τέλος, χαμόγελα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών έφερε και η επανένταξη του Νταβίντ Φουστέρ στο κανονικό πρόγραμμα προπόνηση. Ο Ισπανός ανέβασε ρυθμούς και δείχνει ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό στο χέρι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)