Ποδόσφαιρο

03 Ιανουαρίου 2015 18:55

Έμεινε εκτός ο Αφελάι

Διπλό μήνυμα απο τον Μίτσελ στον Ολλανδό.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το «σήριαλ» με τον Ιμπραήμ Αφελάι αναμένεται να έχει ακόμη πολλά «επεισόδια».

Ο Μίτσελ μπορεί να τον δέχθηκε πίσω στις προπονήσεις, όμως δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά (15.00, 4/1) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Μαδριλένος φαίνεται πως δεν έχει «πειστεί» για την αλλαγή νοοτροπίας του Ολλανδού και του έστειλε δύο ακόμη «μηνύματα».

Αρχικά με τις δηλώσεις του το απόγευμα της Παρασκευής, πως: «ο Αφελάι είναι ενήμερος για το πώς είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή. Και είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αποφασίσει»…

Το δεύτερο ήρθε το Σάββατο το μεσημέρι με τον αποκλεισμό του Ολλανδού από το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά. 

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αφελάι, αλλά το νέο «επεισόδιο» άλλα μαρτυρά…

Εκτός μάχης για το ματς με τους Κρητικούς έμειναν ακόμη οι Σαλίνο, Γιαννούλης και οι τραυματίες Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία. Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μασουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ και Εντινγκά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)