Ποδόσφαιρο

29 Δεκεμβρίου 2014 14:36

Αρχή με στόπερ στον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να προηγείται χρονικά.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ανοίξει τον «χορό» των μετεγγραφών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Ρικάρντο Κόστα, με τον 33χρονο να περιμένει την ειδοποίηση των πρωταθλητών για να έρθει στην Ελλάδα. Τόσες μέρες ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έψαχναν για κάτι καλύτερο στην αγορά, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι ο αντί-Αμπιντάλ.

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να «πυροδοτήσει» τη βόμβα ονόματι Τόμας Ροζίτσκι. Ο μάνατζερ του άσου της Άρσεναλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και ο τύπος της Τσεχίας έγραψε πως ίσως ο αδερφός του έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε εκτός 18αδας των Ροζίτσκι από το  ματς της Άρσεναλ με την Γουέστ Χαμ παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τσέχου στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κ.Π.Ρ. Ο Τσέχος αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου του Ολυμπιακού και το οικονομικό δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο. Αρκεί ο 34χρονος να δεχθεί να έρθει στην Σούπερ Λίγκα.

Το όνομα του Γάλλου Ντιγκάρ της Νις βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα για τον αμυντικό χαφ. Για τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν αρκετές προτάσεις, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις υποθέσεις Αφελάι και Ντουρμάζ. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως για τον Ολλανδό ενδιαφέρεται η Ίντερ, ενώ οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Σουηδός βρίσκεται στο στόχαστρο της Κασίμπασα.

Μετά από ρεπό 8 ημερών, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)