Ποδόσφαιρο

22 Δεκεμβρίου 2014 16:44

«Ο Ολυμπιακός τελειώνει τον Αφελάι»

Δυσοίωνο προμηνύεται το μέλλον του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Πειραιά σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι συμπατριώτες του διεθνή μεσοεπιθετικού υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία του με τον 28χρονο άσο. Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Elfvoetbal» φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα: «Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο, δεν έχω δει ή ακούσει κάτι. Δεν μιλάω ποτέ για συμβόλαια και συμφωνίες, δεν θα πω κάτι ούτε για την συγκεκριμένη περίπτωση».

Ο Ραϊόλα μπορεί να δήλωσε άγνοια για το θέμα, όμως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Αφελάι αντικαταστάθηκε από τον Ντοσεβί και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια δίχως να πάρει την σχετική άδεια από τον Μίτσελ. Ο Ολλανδός έπεσε σε δυσμένεια και το 2015 ίσως δεν τον βρει στην Ελλάδα.

Εκτός όμως από αποχωρήσεις, θα έχουμε και αφίξεις. Κάτοικος Πειραιά ίσως γίνει ο Ρικάρντο Κόστα. Ο Μίτσελ άναψε το «πράσινο φως» για τον 33χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, που αγωνίζεται στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Σαλίγια. Ο πολύπειρος Κόστα έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Πόρτο, κατακτώντας 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 κύπελλο Ουέφα και 4 πρωταθλήματα Πορτογαλίας, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Europa League ως παίκτης της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε το ενδιαφέρον για Ροζίτσκι, Μπρούνο Άλβεζ, Ρολάντο και Γκέντσογλου, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους. Πάντως, οι Άγγλοι επιμένουν πως υπάρχει θέμα για τον Τσέχο σούπερ σταρ της Άρσεναλ και τους πρωταθλητές Ελλάδος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)