Ποδόσφαιρο

15 Οκτωβρίου 2014 18:50

Στα «όπλα» Φουστέρ και Ντοσεβί

Δύο ευχάριστα νέα περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Μίτσελ.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Νταβίντ Φουστέρ και Ματιέ Ντοσεβί να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να προστίθενται στο «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ισπανός και ο Γάλλος προπονήθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με την υπόλοιπη ομάδα και «φώναξαν παρών» για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. 

Αντιθέτως, οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Χόρχε Μπενίτες ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό. Κάτι που σημαίνει πως οι δύο επιθετικοί αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς το πρωί της Πέμπτης και να τεθούν και αυτοί στη διάθεση του Μαδριλένου τεχνικού. 

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μίτσελ είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και θα καθυστερήσει η επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ουσιαστικά δεν είχε στη διάθεση του και τους διεθνείς, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία μετά τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro 2016.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)