Ποδόσφαιρο

27 Ιουλίου 2014 17:38

"Πετάει για Ελλάδα ο Πουλίδο"

Το δρόμο για την Ελλάδα φαίνεται πως έχει πάρει ο Άλαν Πουλίδο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο τύπος του Μεξικού, που αναφέρει πως ο 23χρονος επιθετικός θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

-


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Μάλιστα, ο διεθνής στράικερ φέρεται να έχει αναχωρήσει από το Μοντερέι για το Μέξικο Σίτι, ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην πατρίδα μας. Οι Μεξικανοί επικαλούνται ελληνικές πηγές και απομένει να δούμε αν το "σίριαλ" πλησιάζει προς το τέλος του ή απλώς θα είναι ένα ακόμη "επεισόδιο"...

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στα "χαρακώματα" με την Τίγκρες. Ο 23χρονος όχι μόνο δεν προπονήθηκε με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, αλλά αρνήθηκε να δει και ανθρώπους της διοίκησης, προτιμώντας... να πάει για φαγητό με ένα φίλο του.

Ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες, θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας πως: «Αυτό που θέλουμε, είναι να τον έχουμε στην ομάδα, στην ομάδα που είναι, στην ομάδα που ήταν, στην ομάδα που έπρεπε να ήταν και στην ομάδα που έπρεπε να είναι. Αν ο Πουλίδο δεν θέλει, μπορεί να μιλήσει απευθείας για αυτό και για τους όρους της αποδέσμευσής του».

Την ίδια ώρα ο βελγικός τύπος αναφέρει πως άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης έχουν ταξιδέψει στο Μοντερέι για να διαπραγματεύτουν την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ραντεβού" με την Λίβερπουλ

Η εμφατική νίκη επί της Μίλαν "άνοιξε την όρεξη" τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των φίλων του Ολυμπιακού, που περιμένουν με ανυπομονησια το δεύτερο μεγάλο "ραντεβού" στο International Champions Cup κόντρα στην Λίβερπουλ στο Σικάγο (01.00).

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Καταφέραμε και κρατήσαμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο και τώρα, απέναντι στη Λίβερπουλ θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας υψηλό και να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα με τη Μίλαν δεν ήταν τυχαίο", ανέφερε ο Παϊτίμ Κασάμι, ενώ ο Μίτσελ, προσέθεσε: "Τα είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, ότι αυτά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας. Νικήσουμε ή χάσουμε, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια αυτή την στιγμή".

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να προφυλάξει τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος συγκρούστηκε στην τελευταία προπόνηση με τον Μαζουάκου και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο στήθος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της αμερικανικής πόλης, οι οποίες όμως ήταν καθαρές.

Σύμφωνα με την πορτογαλική "O Jogo", ο Κώστας Μανωλάς και ο Φαμπιάν Σαρ της Βασιλείας βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα της Βαλένθια για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ματιέ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μένουν με "σταυρωμένα χέρια", καθώς έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του διεθνή στόπερ στο πρόσωπο του Ισπανού Μποτία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)