Ποδόσφαιρο

27 Ιουλίου 2014 11:00

Και τώρα η Λίβερπουλ

Να επαναλάβει τον θρίαμβο επί της Μίλαν και με αντίπαλο τη Λίβερπουλ θέλει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την αγγλική ομάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

-

Με οδηγό το 3-0 επί της Μίλαν θα παραταχθεί στις 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λίβερπουλ για το διεθνές τουρνουά International Champions Cup.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ταξίδεψαν ως το Σικάγο, για να παίξουν με την αγγλική ομάδα, με τους Πιέρ Ισά και Ερίκ Αμπιντάλ να έχουν το ρόλο του… πιλότου, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γάλλος αμυντικός στο twitter του. 

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» «καρδιοχτύπησαν» κατά την τελευταία προπόνηση, όταν ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μετά από σύγκρουση που είχε με τον Αρτούρ Μαζουάκου παραπονέθηκε για δύσπνοια και αποχώρησε, ενώ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Σικάγο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ανησυχία στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», πάντως, εξαφανίστηκε με τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων που δεν έδειξαν κάτι σοβαρό.

Στο μεταξύ, ο Ντελβίν Εντιγκά ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Κονγκολέζου μέσου με την εθνική ομάδα της χώρας του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)