Ποδόσφαιρο

19 Ιουλίου 2014 13:48

Πιο κοντά σε Κρίκιτς ο Ολυμπιακός

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού τόσο με τον Μπόγιαν Κρίκιτς όσο και με τη Μπαρτσελόνα.

-


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι "ερυθρόλευκοι" αισιοδοξούν πως ο 24χρονος επιθετικός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παράλληλα, συνεχίζουν τις επαφές με τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι ζητούν ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή ή ποσοστό μεταπώλησης. Μοναδικός... αντίπαλος για τους πρωταθλητές Ελλάδος φαίνεται πως είναι η Λα Κορούνια, η οποία δελεάζει την Κρίκιτις με την συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Περιμένουν στην Αμερική τον Πουλίδο

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως ο Άλαν Πουλίδο θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ την ερχόμενη εβδομάδα. Ο 23χρονος επιθετικός δεν θα χρειαστεί να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, αφού η αποστολή των πειραιωτών θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το θέμα του Μεξικανού διεθνή έχει φτάσει στην ομοσπονδία της πατρίδας του, η οποία δεν αναγνωρίζει το μεταχρονολογημένο συμβόλαιο που εμφάνισε η Τίγκρες. Ο Πουλίδο περιμένει την επίσημη διαβεβαίωση για να αποχωρήσει, ωστόσο η υπόθεση "σκαλώνει" διαρκώς σε γραφειοκρατικούς λόγους εξαιτίας των οικονομικών διαφορών που φέρεται να έχει ο μάνατζερ του παίκτη με την ομοσπονδία του Μεξικού.

Σε καλό δρόμο και του επιθετικού

Ο Μπόγιαν Κρίκιτις προβάρει τα "ερυθρόλευκα", ο Άλαν Πουλίδο ετοιμάζει βαλίτσες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του σέντερ φορ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εντοπίσει τον στόχο και λέγεται ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση και πως το όνομα δεν έχει διαρρεύσει στον τύπο.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για Αμερική

Χωρίς κάποιο ηχηρό "κόψιμο" ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να λάβει μέρος στο International Champions Cup.

Οι 27 εκλεκτοί του Μίτσελ είναι οι Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτης.

Σε σχέση με τους παίκτες που ήταν στο Ζέεφελντ, «κόπηκαν» οι Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης και Βατουσιάδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)