Mundial 2014

13 Ιουλίου 2014 10:57

Σβαϊνστάιγκερ: Αρχηγός μιας αγέλης λύκων ο Μασεράνο

Με την προσοχή τους αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι και χωρίς άγχος θα παραταχθούν οι Γερμανοί κόντρα στην Αργεντινή, σύμφωνα με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

-

Χωρίς πίεση και με απόλυτη προσήλωση στο να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αγωνιστούν οι παίκτες της Γερμανίας κόντρα στην Αργεντινή στον τελικό της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Σύμφωνα με το 29χρονο Γερμανό μέσο η Αργεντινή είναι μια πάρα πολύ ομάδα η οποία βρίσκεται δίκαια στον τελικό, ενώ χαρακτήρισε τον Μασεράνο αρχηγό μιας αγέλης λύκων. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Σβαϊνστάιγκερ:

«Ο Χαβιέρ Μασεράνο είναι ο ηγέτης μιας αγέλης λύκων. Το έδειξε και με το τάκλιν στον Άριεν Ρόμπεν, όπου του στέρησε ένα ξεκάθαρο γκολ. Νομίζω πως όλοι βλέπουν πως παίζει για την χώρα του.

Δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Η Αργεντινή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που δικαιωματικά βρίσκεται στον τελικό. Έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Μέσι, ο Ντι Μαρία και ο Αγουέρο.

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και εάν δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο, έχοντας παράλληλα και την απαραίτητη ηρεμία, τότε μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Είμαστε σε καλή φόρμα, όπως και με την Βραζιλία, αλλά ξέρουμε πως αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι έχουμε πίεση. Πολλοί από τους παίκτες μας έχουν παίξει σε αρκετούς τελικούς και δεν έχει σημασία που έχουμε μόλις έναν παίκτη με εμπειρία τελικού σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Όταν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, η προσοχή μας θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι».

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)