Ποδόσφαιρο

24 Ιουνίου 2014 12:46

Στο προσκήνιο Κασάμι και Νιάνγκ για τον Ολυμπιακό

Η ώρα της ανακοίνωσης της τρίτης μετεγγραφής του Ολυμπιακού πλησιάζει.

-


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπαθούν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, κάνοντας τις τελικές συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, αφού η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του πρώτου σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Οι Ισπανοί βρίσκονται αυτή την στιγμή πιο κοντά στις απαιτήσεις της Χέρενφεϊν από ότι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν τις τελευταίες ώρες για τον Εμπαγιέ Νιανγκ. Ο 20χρονος Γάλλος της Μίλαν μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Οι Μιλανέζοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν, αλλά οι πειραιώτες επιθυμούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί ακόμη ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέιγ και ο Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν. Ο Σουηδός είναι πελάτης του Μίνο Ραϊόλα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)