Γενικά

22 Ιουνίου 2014 12:32

Πώς ξοδεύουν τα λεφτά τους οι άσοι των γηπέδων

Μέσι, Νειμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι κάποιοι από τους σταρ του ποδοσφαίρου, που φαίνεται πως τα έχουν όλα: ταλέντο, δόξα, χρήματα… Αλήθεια, που ξοδεύουν τους… παχυλούς μισθούς τους;

-

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων της Βραζιλίας, παίζουν μπάλα και… χορεύουν με τα εκατομμύρια και αναμφίβολα ξυπνούν το αίσθημα της ζήλιας σε πολλούς από εμάς. Είτε για το ταλέντο τους στη μπάλα, είτε για τη δόξα τους, είτε για τα λεφτά τους, ακόμα και για τις συντρόφους τους!

Το εισόδημα πολλών εκ των αστέρων του ποδοσφαίρου ξεπερνά το ΑΕΠ πολλών χωρών, γεγονός που επιτρέπει στους περισσότερους από αυτούς να έχουν ιδιαιτέρως ακριβά… γούστα!

Πόσο ξοδεύουν και πού όμως οι "αστέρες" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Οι απαντήσεις, σύμφωνα με το Business insider, ακολουθούν παρακάτω.

Λιονέλ Μέσι

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής υπέγραψε νέο μυθικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καταλονίας, που του αποφέρει ετησίως 20 εκατομμύρια ευρώ!

Μόλις στα 26 του χρόνια ο Μέσι έχει ετήσια έσοδα από διαφημίσεις, εμφανίσεις και δικαιώματα που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα από τα κυριότερα έξοδα του είναι η  αξίας 240.000 δολαρίων Maserati GranTurismo που οδηγεί, ενώ ξοδεύει και για τη συντήρηση του πατρικού του σπιτιού στην Αργεντινή, ενώ ο ίδιος ζει μαζί με την οικογένειά του σε ένα συγκρότημα κατοικιών στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

 

Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, χάρη στο νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 23 εκ. δολάρια το χρόνο μέχρι το 2018. 

Όμως οι εξωγηπεδικές του δραστηριότητες του αποφέρουν τόσα κέρδη, που τον καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή παγκοσμίως! Μόνο τα κέρδη του από τις διαφημίσεις φτάνουν στα 21 εκ. δολάρια ετησίως!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από το ότι ξοδεύει πολλά ταξιδεύοντας με την σύντροφό του Ιρίνα Σάικ με κάθε ευκαιρία, έχει τρέλα και με τα αυτοκίνητα. Στο γκαράζ του φιγουράρει μια Lamborghini Aventador αξίας 300.000 δολαρίων, μια Bentley, μια Porsche, και μια Mercedes.

Ζει σε μια βίλα αξίας 7 εκ. δολαρίων στη La Finca, την πιο… VIP περιοχή της Μαδρίτης.

 

Νεϊμάρ

Το μεγαλύτερο όνομα στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, δεν είναι άλλο από το Νεϊμάρ! Μόλις στα 22 του χρόνια ο βραζιλιάνος άσος έχει να υπερηφανεύεται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η μετακίνησή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα στοίχισε 95 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο…

Ο Νεϊμάρ πάντως έχει την τάση να ξοδεύει χρήματα σε αυτοκίνητα, κότερα και αγορές πολλών καρατίων για την σύντροφο του, την ηθοποιό Bruna Marquezine.

Έχει ήδη στην κατοχή του ένα γιοτ αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων για το οποίο δαπανά ακόμα 120.000 δολάρια το χρόνο για τη συντήρηση του, μια συλλογή από πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία φιγουράρει μια Porsche Panamera Turbo αξίας 140.000 δολαρίων, ενώ στα έξοδά του περιλαμβάνεται και η διατροφή (15.000 δολάρια) που πληρώνει για το παιδί του από την προηγούμενη σχέση του

 

Μάριο Μπαλοτέλι

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ιταλία με 50 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που του επιτρέπει να κάνει ό,τι τρέλα σκεφτεί…

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απολαμβάνει τη σιγουριά των 7 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο που του προσφέρει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και τη διοχετεύει στα ακριβά αυτοκίνητα μιας και στην συλλογή του επιδεικνύει μια Ferrari, μια Bentley, ένα Audi, και μια Maserati.

Όταν αγωνιζόταν στη Manchester City είχε νοικιάσει μια υπερπολυτελή βίλα αξίας 3 εκ. δολαρίων και το 2012 έκαψε τμήμα του σπιτιού του με βαρελότα σε πάρτι γενεθλίων του.

 Στο σημερινό του σπίτι στο Μιλάνο έχει ένα χρυσό συντριβάνι και ένα άγαλμα του εαυτού του.

Γουέιν Ρούνεϊ

Σε ακίνητα επενδύει την περιουσία του ο άσος της Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά τη μικρή αύξηση του συμβολαίου του, κερδίζει 15,6 εκ. λίρες τον χρόνο. Αν σε αυτά προσθέσουμε και 4 εκ. λίρες το χρόνο από τα συμβόλαια του με γνωστές εταιρείες το ποσό ανεβαίνει… κατακόρυφα!

Διαθέτει μαζί με τη γυναίκα του μια βίλα στο Prestbury, αξίας 7,5 εκ. λιρών, όμως ο Ρούνεϊ έχει και ένα οίκημα στη Φλόριντα των ΗΠΑ αξίας 530.000 λιρών και ακόμα μία βίλα στα Barbados αξίας 8,4 εκ. λιρών.

Μία από τις… τρέλες του είναι τα άλογα, καθώς έχει στην κατοχή του τρία καθαρόαιμα άλογα κούρσας, ενώ στο γκαράζ του έχει 5 πανάκριβα αυτοκίνητα. Ένα Mini Cooper, ένα Audi RS6, μια Bentley Continental, μια Aston Martin Vanquish, και μια Lamborghini Gallardo.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)