Ποδόσφαιρο

13 Ιουνίου 2014 14:00

Πλησιάζει Φινμπόγκασον ο Ολυμπιακός

Νέα πρόταση από τους "ερυθρόλευκους" για τον Ισλανδό.

-


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και σύμφωνα με τον ολλανδικό τύπο οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν ακόμη περισσότερο τις… αποστάσεις από την Χέρενφεϊν. Κάτι που παραδέχθηκε και ο αθλητικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Χανς Βονκ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνουμε τη δουλειά. Εξετάζουμε τη δεύτερη πρόταση που μας έκανε. Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά υψηλή για να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Έλληνες».

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το χρυσό deal για τον 25χρονο Ισλανδό στράικερ, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ της Οσασούνα, Οριόλ Ριέρα. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, πέτυχε πέρυσι 13 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το «χορό» των μετεγγραφών με τον Αρμένιο Γκεβόργκ Γκαζαριάν και το δεύτερο «χτύπημα» ίσως είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο 23χρονος διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα με τα χρώματα της Μπράουνσβαϊγκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)