Ποδόσφαιρο

28 Μαΐου 2014 14:52

Νέοι «μνηστήρες» για Φινμπόγκασον και Άμραμπατ

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τα ονόματα των Φινμπόγκασον και Άμραμπατ να είναι στα τραπέζι.

-

 

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ, όμως οι «μνηστήρες» αυξάνονται καθημερινά για τον Ισλανδό επιθετικό. Την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδος ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα βελτιωμένη προσφορά στην Χέρενφεϊν για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, ο τουρκικός τύπος υποστηρίζει πως και η Μπεσίκτας έχει στη μετεγγραφική της λίστα τον 25χρονο. Αν οι γείτονες δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ντεμπά Μπα της Τσέλσι, θα κινηθούν για τον άσο της Χέρενφεϊν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τη μετεγγραφή του Φινμπόγκασον, έχοντας ως εναλλακτική επιλογή τον Σουηδό Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν.

Ένας παίκτης που αρέσει στον Μίτσελ είναι ο Αγιόθε Πέρεθ της Τενερίφης. Ο 20χρονος στράικερ πέτυχε 14 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εμπόδια παρουσιάζονται αίφνης και στην περίπτωση του Νορντίν Άμπραμπατ. Δημοσιεύματα από την Αγγλία βάζουν στο κόλπο της διεκδίκησης του Μαροκινού εξτρέμ την Λίβερπουλ. Ο παίκτης ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία από την Γαλατασαράϊ και ο τουρκικός τύπος εκεί που θεωρούσε δεδομένη τη μετακίνηση του Άμραμπατ στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε «στροφή» 180 μοιρών και ξαφνικά κάνει λόγο για μικρή προσφορά των «ερυθρολεύκων».

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στο θέμα του Άλαν Πουλίδο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Κώστα Φορτούνη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος μπορεί να έχουν διαψεύσει τις επαφές με τον Ινς και τον Εσιέν, όμως η αλήθεια είναι πως παρακολουθούν τις δύο περιπτώσεις και αν οι προϋποθέσεις το επιτρέψουν, θα κάνουν την κίνηση τους…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)