Ποδόσφαιρο

24 Μαΐου 2014 16:15

Ανεβάζει τις απαιτήσεις της για τον Φινμπόγκασον η Χέρενφεϊν

«Δεν μας καλύπτει ακόμα η πρόταση του Ολυμπιακού», διαμηνύουν οι υπεύθυνοι του ολλανδικού συλλόγου.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η Χέρενφεϊν επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, η οποία όμως δεν καλύπτει τον ολλανδικό σύλλογο. Ο Χανς Βονκ, ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, δήλωσε στην «Leeuwarden Courant» πως «υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι από τον Ολυμπιακό. Δεν μας καλύπτει όμως αυτή η πρόταση για Φινμπόγκασον. Για να είμαι ακριβής δεν μας καλύπτει ακόμα».

Συνεχίζοντας ο κ. Βονκ τόνισε πως «φαίνεται πως πρόκειται πως αποτελεί μία βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Εμείς αυτήν την στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως ένα ενδιαφέρον και όχι ως κάτι άλλο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ίσως όμως η υπόθεση τραβήξει μέχρι το Μουντιάλ. Ενδεχομένως και πιο μετά. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, όμως πιθανότατα όχι με τα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε εμείς. Ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές. Και για εμάς και για τον παίκτη».

Είναι φανερό πως η Χέρενφεϊν προσπαθεί να αποκομίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από την παραχώρηση του 25χρονου Ισλανδού επιθετικού, κοστολογώντας τον με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει για «σύμμαχο» τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, ο οποίος επιθυμεί να γίνει κάτοικος Πειραιά, προκειμένου να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)