Γενικά

29 Απριλίου 2014 18:41

Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές στον κόσμο

Το ESPN δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο για τη φετινή χρονιά. Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραήμοβιτς είναι στην πρώτη 5άδα.

-

Τρεις ποδοσφαιριστές είναι στην πρώτη 5άδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα του δικτύου ESPN.

Ο πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο (50,2 εκ. δολάρια), ξεπερνά για λίγο τον αργεντινό «μάγο» της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι (50,1 εκ. δολάρια), ενώ υπολείπεται με διαφορά ο σουηδός στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς (35 εκ. δολάρια).

Πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο είναι ένας πυγμάχος, ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζούνιορ, ο οποίος «βγάζει» νοκ άουτ τους υπόλοιπους, κερδίζοντας 73,5 εκ. δολάρια το χρόνο.

Κορυφαίος μπασκετμπολίστας -τουλάχιστον όσον αφορά στο κασέ του- αναδεικνύεται ο Κόμπε Μπράιαντ (30, 5 εκ. δολάρια), ενώ τη Φόρμουλα 1 εκπροσωπούν οι Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον με 27,5 εκ. δολάρια έκαστος.

Αναλυτικά η λίστα του ESPN με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές έχει ως εξής:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)