Ποδόσφαιρο

01 Απριλίου 2014 21:52

Με Σαβιόλα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Χαβιέ Σαβιόλα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Kυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Νίκος Βέργος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ορθό κοιλιακό, καθώς επίσης και οι Μασάδο, Τόρες, Παπάζογλου, Πελέ, Μπονγκ, Σέποβιτς, Κάρολ, Ιμπαγάσα και Σιόβας.

Στην αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

Στην προπόνηση οι πρωταθλητές έδωσαν έμφαση στην τακτική. Ο Μίτσελ έριξε το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο πρέσινγκ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Χολέμπας, Τσόρι, Μασάδο και Φουστέρ έμειναν και μετά το τέλος του προγράμματος στο Ρέντη και δούλεψαν στις εκτελέσεις φάουλ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)