Ποδόσφαιρο

03 Μαρτίου 2014 16:14

«Ο Ολαϊτάν ανυπομονεί να επιστρέψει»

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος κατέρρευσε στο ντέρμπι των αιωνίων και νοσηλεύεται στο Metropolitan.

-



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στο πλευρό του Νιγηριανού επιθετικού βρίσκεται ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο οποίος εμφανίζεται καθησυχαστικός μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. 

«Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει κίνδυνο. Πρόκειται για επεισόδιο έλλειψης αισθήσεων και υπάρχουν υποψίες πως οφείλεται σε μία ίωση που πέρασε πρόσφατα. Είναι γερό παλικάρι και ο οργανισμός του είναι άψογος. Δεν υπάρχει τελική διάγνωση καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και οι εξετάσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο κ. Θέος ο οποίος αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον νεαρό επιθετικό να χάνει όλη την σεζόν: «Μην ακούτε τίποτα, αν δεν ολοκληρωθεί ο έλεγχος δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα». 

Τα ευχάριστα «μηνύματα» συνεχίστηκαν μέσω του facebook από τον μάνατζερ του Ολαϊτάν.  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει των αρχικών ιατρικών εκθέσεων, δεν υπάρχει κανένα σημάδι σοβαρής ιατρικής κατάστασης. Ωστόσο, ως προληπτικό μέτρο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες ακόμα για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αισθάνεται καλά και στέλνει τις θερμές ευχές του σε όλους όσοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία του μετά το χθεσινοβραδινό περιστατικό. Ανυπομονεί να επιστρέψει όσο το δυνατό το γρηγορότερα στον αγωνιστικό χώρο και να συναντήσει τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό», έγραψε σχετικά ο Πασχάλης Τουντούρης.

Σε ότι αφορά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» καλούνται πλέον να ανασυνταχθούν ενόψει του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)