Ποδόσφαιρο

03 Μαρτίου 2014 11:34

Καμία ανησυχία για τον Ολαϊτάν

Λαχτάρησε συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους ο Μάικλ Ολαϊτάν, όμως τελικά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

-

Δεν εμπνέει ανησυχία τελικά η κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων και για προληπτικούς λόγους πέρασε τη νύχτα νοσηλευόμενος.

Ο Νιγηριανός επιθετικός λαχτάρησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους αντιπάλους του στον Παναθηναϊκό, αλλά και όσους παρακολουθούσαν το ντέρμπι αιωνίων, είτε στο Καραϊσκάκη, είτε από την τηλεόραση, όταν ξαφνικά σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις με την ιατρική γνωμάτευση ο νεαρός Νιγηριανός επιθετικός να κάνει λόγο για ιογενή μυοκαρδίτιδα, που σε συνδυασμό με το άγχος του και την ένταση του αγώνα επέφερε τη λιποθυμία του.

Όπως διευκρινίστηκε η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική, καθώς δεν αφορά χρόνια πάθηση και ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει κανονικά στις υποχρεώσεις του. Ο Ολαϊτάν θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και το αργότερο ως την Τρίτη θα λάβει εξιτήριο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)